Dagens rätt!
Idag blev det grillade goda korvar, vädret var perfekt...... grillväder!
Till korven serverade jag en varm potatissallad
Så här gjorde jag.
Koka potatis (röda Cherie tog jag)
Under tiden rörde jag en vinegrette på.
God olivolja (Zetas Val di Mazara, fruttato Medio, Mucatvinäger, Dijonsenap, 1 rödlök skivad, lite Sambal Oelek, 1 vitlöksklyfta, massor av olika färska kryddor (från altanen), spenatblad, lite citron, några korn socker, salt och peppar.
Skär ner den varma potatisen (inte för små bitar tycker jag). Vänd ner, servera direkt, varm!
Mums! Lycka till!
Jag har planterat massor av färska kryddor!
Fanns på torget i fredags.
Nu börjar grillsäsongen på riktigt!
Imorgon ska det bli 20 - 24 grader varmt.
KRAM C
Kommentarer