Vegetariskt III
Tisdag igen!
Hoppas Ni har det bra och hinner njuta lite av värmen. Nu närmar vi oss helg igen, här avlöper dom som på ett pärlband. Inköp, planeringar, matlistor, städ, fester och umgänge i ett enda kör.
Här kommer ett gott vegetarisk recept, gärna ett glas italienskt rött till.
Hoppas Ni har det bra och hinner njuta lite av värmen. Nu närmar vi oss helg igen, här avlöper dom som på ett pärlband. Inköp, planeringar, matlistor, städ, fester och umgänge i ett enda kör.
Här kommer ett gott vegetarisk recept, gärna ett glas italienskt rött till.
Lasagne med skogssvamp.
Primi Piatti
Färska lasagneplattor kokas och får rinna av.
Gör en béchamelsås, ha i tre vitlöksklyftor, lite timjan, salt och peppar.
Värm olivolja och smör i en panna, bryn skogschampinjoner och karljohansvamp (finns torkad, måste blötläggas). Lägg gärna svampen i blöt i vin, konjak eller buljong.
Du kanske har någon annan god svamp i frysen eller nyplockad!
Varva lasagneplattor, sås och brynt svamp. Strö över riven parmesanost.
Gratinera 175 grader i ca 30 minuter.
Lycka till!
KRAM C
Kommentarer