St. Dalfour marmelad, en favorit!



 
 
 


 

 Hej!
Jag har hittat en favorit bland marmelader. Prova, jättegoda!
Tänk en god kopp te och ett rostat bröd med en riktigt stark, god och vällagrad ost och så en klick av någon av dessa goda marmelader. Mums!
Marmeladerna passar oxå bra som kaka- och tårtfyllning.

ST. DALFOUR är en fruitspread, dvs en marmelad utan tillsats av vanligt socker. St. Dalfour "Rhapsodie de Fruit" tillagas av hela frukter och bär och istället för socker tillsätter man osötad koncentrerad fruktjuice som både sötar och konserverar. Fruktpektin tillsätts för konsistensens skull (vi använder pektin som kommer från citrusfrukter) och ibland tillsätts lite citronjuice. Alla ingredienser utvinns från frukt och man kan därför påstå att St. Dalfour är 100% frukt! 
 
St. Dalfour är alltså lite nyttigare, den innehåller inte någon saccaros och har lågt GI, men den är också fantastiskt god! 

Med 18 olika smaker finns det en sort för varje tillfälle, ät den på rostat bröd eller till ostbrickan. Smaka, njut och känn skillnaden!
 


Kram på Er alla mina bloggläsare/C

Kommentarer

Maria EB sa…
Har testat en del sorter och de har verkligen varit jättegoda. Bra också det där med nyttigheten...sånt gillar man. Stor kram
Chris sa…
Riktigt goda! Kramis💖💖💖

Populära inlägg