Knaprigt panerad fiskfilé med romsås och sallad. Recept till fisklovers.

 Hej!

Knaprigt panera fisk med romsås MUMS!

Hallå fiskälskare!

Starta med att göra Romsåsen och ställ den i kylen en stund.

1 burk creme fraiche 

Finhacka en liten gul lök 

1 burk Abbas röda stenbitsrom

Peppar

Blanda samman. 

Frasig fisk 2 pers.

400 gram torsk eller kolja 

1 ägg

Vetemjöl

Pankos

Solrosolja neutral

Salt, Peppar

Vänd fileebitarna i vetemjöl därefter i det uppvispade ägget och 

slutligen i rejält med pankos.

Salta och Peppra.

Stek i rejält med solrosolja i varm panna,

stek bitarna riktigt frasiga.

Låt rinna av lite på hushållspapper.

Servera med rom sås och sallad.

SUPERGOTT!

En god och enkel sallad, ekologisk spenat med Findus Ebbaärtor,
lite havsalt och en god olivolja.
That's it!


Det här vinet var inte så dumt till denna mat.

Neutral rapsolja och varm panna så blir det frasigt.

Först vetemjöl sedan ägg och sist pankos.

Porta 6Branco, 2020

Portugal, Lisboa
Fruktig smak med inslag av gula päron, vita blommor, gröna äpplen, galiamelon och lime.
SÖTMA
FYLLIGHET
FRUKTSYRA
Produktnummer: Nr 22018
Flaska 750 ml
Alkoholhalt 12,5 %
Sockerhalt <0,3 g/100ml

Lycka till.

Hälsning C

Kommentarer

Populära inlägg