Knaperstekt fisk panerad i pankos o parmesanost. Fisklovers.
Hej Fisklovers!
Till denna fiskrätt skulle jag ha rödspättafilé
men det fanns inte i fiskdisken.
Så det fick bli kolja istället.
DAGENS FISK.
Fiskbitar panerade i ägg
därefter i en blandning av pankos och riven parmesan.
Salta och peppra.
Knaperstek bitarna i hälften rapsolja och hälften smör.
SÅS:
Bostongurka på burk
Blandas med créme fraîches
Rör i curry efter smak.
SUPERGOD SÅS.
Serveras med kokt potatis.
Och kanske med ett glas vitt!
Frasigt stekt fisk i hälften smör/rapsolja.
Supergod sås!
Först ägg, sedan pankos och riven parmesanost.
Ta den fisk Du gillar bäst.
En vit fisk passar bäst.
Mums!
Servera gärna med lite gröna blad.
Lycka till .
Hälsning C
Kommentarer