Gino med bär. Recept.
Hejsan! 👋
Vaknade till en vacker lördag.
Dagen efter fest.
Goda vänner här på middag, alltid lika trevligt.
Till dessert gjorde jag Gino med bär.
Banan skivad och så frysta bär, hallon plockade
på Ombergsboden i Alvastra, några svarta vinbär från egen buske
och blåbär från skogen utanför.
Riven vit choklad och riven, rostad kokos över.
200 grader i ca 10 -15 minuter.
Serverade med vaniljglass uppepå.
Jättegott!
OBS! Glöm inte att göra Pinza det är så gott till drinken
lätt att variera oxå.
Gino med banan och frysta bär.
Vit riven choklad och rostad kokos uppepå bären.
God dessert.
Glöm inte att göra Pinza till drinken!
Recept finns på min blogg.
Sök på pinza.
Vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans.
Härligt med goda vänner på festhumör.
Hälsning C
Kommentarer