Fiskfilé med sojasmör och gurksallad. Recept. Vintips.



 Hej FISKLOVERS!

Det här receptet hittade jag och lagade, tyckte det var enkelt att 

göra och väldigt gott.

Receptetet var av Filip Poon.

Jag använde mej av koljafilé han av sejfilé.

Serverade havreris till fisken, Filip ris.

Just nu gillar/köper jag Gewurztraminer så det serverade jag till.

Vinet passade väl till denna rätten.

Gustave Lorentz pris 139 kronor.


Gewürztraminer är en grön vindruva som är en av de lättaste druvorna 
att känna igen vid en blindprovning. Det beror på att druvan ger 
viner med en väldigt speciell nästan parfymerad doft med inslag 
av rosor, persika och muskot.

Här hemma äter vi inte så mycket vitt ris.
Gillar svenskt haveris.

TIPS!
Såsen som finns i receptet var supergod.
Den kan man göra till andra rätter.


Lycka till.
Hälsning C

Kommentarer

Populära inlägg