En privat samling fashion sälj på Bukowski.

Hej! 

Vilken samlare!

Intresset från denna samlande kvinna måste varit enormt.

Både kunskap, intresse och pengar måste ha funnits!

En nästan overklig samling.

Kolla in 1.500 föremål ska säljas.

Ett liv – En privat samling fashion

Bukowskis har fått förtroendet att presentera ett fantastiskt livsverk – en privat samling väskor, accessoarer och exklusiva plagg från några av världens främsta modehus såsom Chanel, Louis Vuitton, Hermès, Prada, Alaïa, Chloé, Céline, Lanvin, Yves Saint Laurent, Fendi, Gucci, Balenciaga, Dior, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, Valentino, Givenchy, Versace och Louboutin. En omfattande samling som representerar samlarens stora modeintresse, utsökta estetik och personliga öga för detaljer. 


Väskor från Chanel.
Chanels ”Birdcage bag” är verkligen en samtalsstartare i alla möjliga sammanhang. Den spektakulära väskan i begränsad upplaga från hösten 2020 är designad av Chanels creative director Virginie Viard. Väskan har, som namnet avslöjar, formen av en fågelbur och en invändig pouch i lammskinn. Dörren till fågelburen är formgiven med två små fåglar, signaturpärlor och givetvis CC-logotyp.

Chaneljackan en klassiker.
Kopierad i oändlighet.


Hermès väska blir priset över 1,5 miljon?
Vi får se efter auktionen.

Hermès ”Himalaya Kelly 32” är kanske en av de mest sällsynta och eftertraktade handväskorna i världen. Väskan är tillverkad i Niloticus Crocodile i en subtil färgsättning som är tänkt att framkalla bilder av den majestätiska bergskedjan Himalaya. Färgningsprocessen av skinnet är påfrestande och tar flera timmar att slutföra, ju ljusare nyans, desto svårare är processen.

"Camelia jacket" från 2019, Chanel.

Christian Dior 1968

Louis Vuitton 

Väskor Chanel.


Hermès armband.
Balenciaga jacka.

Chanel halsband

Chanel paraply för ca 6000 kronor.


Höjdpunkter i samlingen inkluderar en mycket sällsynt Chanel ”Camelia jacket” från 2019, som producerades i endast ett begränsad antal. Ett annat spektakulärt objekt från Chanel är den berömda ”Birdcage bag” från hösten 2020 designad av creative director Virginie Viard. Väskan i begränsad upplaga har en dragsko i lammskinn, dörren till fågelburen är formgiven med två små fåglar, signaturpärlor och såklart CC-logotyp. Från Karl Lagerfelds tid på Chanel finns den heliga graal av Chanelväskor från 2018 års kollektion, en gnistrande ”Crystal Ball" med kristaller och ett diskret lås och kedja. En uppmärksammad Chanel ”Shopping basket” signerad Karl Lagerfeld för Chanel från hösten/vintern 2014 är också den extremt sällsynt på andrahandsmarknaden.

– Allt har tagits om hand i sina originalkartonger, tygpåsar och band vilket resulterar i att kollektionen är i utmärkt skick, något som har stor betydelse för både kunder och samlare över hela världen.

Hoppas dom nya ägarna kommer att använda sina vackra saker.
Vi måste kolla in slutpriserna.

Hälsning C

Kommentarer

Populära inlägg