Charolinas supergoda fiskrätt.
Hej!
Ett jättegott recept från min dotter Carro.
Den här supergoda fiskrätten gjorde Charolina från början i smörpapperspaket.
Men hon tyckte det blev för mycket "bök" vid matbordet med allt papper.
Så det blev oftast en god fiskrätt i form istället.
Toppengott!
En av våra önskningsrätter när vi kom till henne på besök.
Charolinas supergoda fiskrätt.
Två sorters fisk i bitar, här lax och torsk.
Röd paprika.
Gul paprika.
Champinjoner.
Röd lök i klyftor.
Potatisbitar
1 fiskbuljongtärning smulas över.
Slå på grädde.
Ett par extra smörklickar.
In i ugnen.
Vid servering strö över rikligt med finhackad dill.
Till detta passar det grekiska vinet Assyrtiko pris 99.-,
sagolikt gott en favorit.
Fruktig, nyanserad, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, nektarin, färska örter, vita vinbär och citron. Serveras vid 8-10°C till rätter av fisk eller skaldjur.
Lycka till.
Hälsning C
Kommentarer