Fräsch vårsallad med olika ärtor och sparris med asiatisk touch. Recept.

 Hej!

Den här vårsalladen blev succé på min senaste fest.

Så fräsch, vacker och med goda smaker.

Den tycker jag Ni ska testa.

Kanske hinner Ni i påsk!

Gör den dressing Ni gillar, jag gjorde en med asiatisk touch.

Recept nedan.

Glad Påsk på er 🐣🐣🐣 kära bloggläsare.


Vårsallad.

1pkt sparris grön
1pkt färska sugersnap
2 dl gröna ärtor Ebbaärtor frysta (inte nödvändigt)
1 pkt färska sockerärtor (kan skivas på mitten)

Dela sparrisen i mindre bitar (3).
Koka sparrisen lätt.
Kyl i kallt vatten.
Koka ärtorna ala minute.
Kyl i kallt vatten.
Kokar du för länge blir sallen förstörd!!
Lägg upp på fat.

Gör en dressing:
Olivolja
Risvinäger, lite
Honung
Sesamolja, lite
Vatten, lite
Limejuice (om Ni gillar)
Salt, lite
Smaka av hela tiden.
Dressingen ska INTE förta grönsakerna.

Eller gör den dressing Ni gillar.
En SUPERGOD rätt.
Servera till en bit lax.
Passar på en buffé. 



GLAD PÅSK.
Lycka till.
MUMS!
Hälsning C

Kommentarer

Populära inlägg