Mjuk konjakskaka, så himla god.
Hej på Er adventstid!
Nu är det jobbigt, coronatider är krävande tider.Håller med drottning Silvia, hon sa"jag har aldrig känt mej så mycket 70 + som nu".
Ok, det är bara att stå ut.
Min väninnor i Matlagningsgänget, Stickorna och Bokklubben är såhimla duktiga på att bak .Här kommer recept på Konjakskaka.Nu säger jag som jag brukar.Denna måste Ni bara göra!Kakan gör ett stort ingrepp i konjaksflaskan..........1 dl!!
Karins konjakskaka.
250 smör
4 dl socker
4 ägg
2 tsk bakpulver
1 dl konjak
Vispa mjukt smör med sockret, tillsätt äggen.
Blanda i övriga ingredienser.
Slå smeten i en smörad och bröad form.
Du kan använda kokosflingor om du vill!
Slå smeten i en smörad och bröad form.
Du kan använda kokosflingor om du vill!
Jag gillar inte det.
Mitt i ugnen, 175 grader, i 55 minuter.
Min väninnor är så duktiga på "att-slänga-ihop-något".
Denna kaka är bara Mums-Mums.
Så saftig och god.
Så saftig och god.
Ingredienser.
Glöm inte konjaken.
Lycka till!
KRAM C
Kommentarer