God mat på max 20 minuter, sånt gillar jag! Fiskfilé med grönsaker och en god fisksås. MUMS!
|
Så här gjorde jag till 2 pers. Woka i god olja, en gul paprika, en röd paprika, några champinjoner och sist i med en påse babyspenat. Stekte i smör utan panering en koljafilé /person. Jag vill ha min fisk med lite frasiga kanter. Sås: koka upp lite grädde med en halv fiskbuljong tärning (el. fiskfond), pressa i lite citron efter smak, peppra. Ta en djup tallrik, lägg dom wokade grönsakerna först, fisken på, sedan lite sås på toppen, klipp lite persilja över och strö lite havssalt på om så önskas! Snabbt, god och nyttig mat. Ta dom grönsaker Du har hemma, ta vilken fisk som helst, finns ju extrapris ibland! Bon Appetit! |
Kommentarer
Kram L
Regn regn regn, de betyder mys, mys, mys! :o)