Bregottkakor.
Dagens fika,
en klassiker, som jag inte gjort på länge.
Bregottkakor, kakor utan ägg, det är något för dej Marianne som har en äggallergiker i släkten.
Men Du har väl redan detta recept, Du är ju "the queen of bakery".
Så här kan maken och jag ha det en tisdag förmiddag!
en klassiker, som jag inte gjort på länge.
Bregottkakor, kakor utan ägg, det är något för dej Marianne som har en äggallergiker i släkten.
Men Du har väl redan detta recept, Du är ju "the queen of bakery".
Så här kan maken och jag ha det en tisdag förmiddag!
Bregottkakor.
3 dl vetemjöl
300 gr Bregott grön
2,5 dl majsmjöl
1,5 dl socker
1 tsk bakpulver
Blanda allt, jag lättsmälter smöret
Klicka i formar
Grädda i 150 - 175 grader i ca 15 - 20 minuter
Jättegoda/Lycka till/Dom är gjorda på ett kick!
KRAM C
Kommentarer
Puss dottern