Knäckig rabarberpaj



Mina rabarber är för små för att skördas




Skär 500 gr rabarber i småbitar, lägg dem i ungsform. Strö på lite socker.
Smält 150 gr smör
häll i 0,5 dl sirap och 1 dl grädde, vispa ihop och dra av kastrullen

Blanda detta:
2 dl mjöl
2,5 dl havregryn
1 tsk bakpulver
2 dl socker

Blanda detta med det i kastrullen, men kastrullen ska ej stå på plattan då.
Bred smeten över rabarberna, grädda i 25-30 min. i 175 grader, tills ytan är lite knäckig. NJUT med vaniljvisp eller lösvispad grädde (jag gillar INTE hårdvispad grädde.........äckligt)! KRAM o LYCKA TILL! Berätta gärna!

Kommentarer

Carro sa…
Denna ska garantrat bakas! :) Sluuurp!
Chris sa…
Jättegod, Kerstin hade gjort den/KRAM
Charlotte sa…
Det receptet knycker jag på direkten:) allt som är enkelt & gott gillar jag:).
Kram
Chris sa…
Ha en bra dag lite grått men så är det ibland/KRAM

Populära inlägg