Glöm inte att göra pytt-i-panna!
Hej!
Efter en lång härlig promenad i skogen i fint vinterväder med lite sol,
passar det perfekt att sno ihop en pytt-i-panna.
Jag gillar inte pytt-i-panna gjord på kokt potatis,
jag gör min på råstekt potatis, hundra gånger godare.
Det går jättefort att fix till denna rätt.
Pytt-i-panna på råstekt potatis.
2 personer (hungriga).
3 potatisar i bitar
1 lök i bitar
1 morot i bitar
7 prinskorvar i bitar, ta vad Du har.
Persilja
Smör att steka i.
Stek lök (några korn socker) och kött i bitar i en stekpanna.
Stek potatis och morot i smör i en annan panna.
Vill Du att det ska gå med racerfart lägger Du på ett lock.
Glöm inte att röra i potatis ibland.
Lägg samman, salta och peppra.
På med persilja.
Servera med ett stekt ägg per person.
Senap, ketchup och saltgurka är gott till.
Kommentarer