Författarinnan Lucinda Riley är död.

Hej! 

Till Lucindas vänner och läsare runt om i världen:

Vi är så ledsna att behöva berätta att Lucinda dog fridfullt i morse, omgiven av sin familj, som var så viktiga för henne. Vi inser att detta kommer att bli en fruktansvärd chock för de flesta, som inte har varit medveten om att Lucinda hade kämpat mot cancer i fyra år.

Under dessa fyra år har Lucinda skrivit in 5 romaner, och denna vecka är ′′ Den saknade systern ′′ nummer 1 i bokdiagram över hela världen.

Lucinda rörde livet för alla de hon mötte, och de som vände sidorna i hennes berättelser. Hon utstrålade kärlek och vänlighet i allt hon gjorde, och kommer att fortsätta inspirera oss alla för alltid.

Framförallt älskade Lucinda livet, och levde varje ögonblick för fullt. Med egna ord:

′′ Genom smärtan och glädjen på resan har jag lärt mig den viktigaste läxan livet kan erbjuda, och jag är glad över det.

"Stunden är allt vi har."

Lucindas familj

Författaren Lucinda Riley har gått bort vid 55 års ålder, skriver hennes förlag. 

Riley är mest känd för bokserien De sju systrarna. 

Lucinda Riley har sålt över 30 miljoner böcker världen över. Den sjunde delen i hennes serie om de sju systrarna, Den saknade systern, kom ut på svenska i slutet av maj i år.

”Det är med stor sorg vi måste berätta för er att Lucinda avled fridfullt i morse, omgiven av sin familj som var så viktig för henne”, skriver familjen i ett uttalande.

Sålts över världen

Riley föddes på Irland och jobbade tidigare som skådespelare. Vid 24 års ålder skrev hon sin första bok. Hennes romaner har översatts till 37 språk, skriver förlaget Bazar.

Denna bok har jag inte läst.

BÖCKERNA I SYSTERSERIEN

Dölj

1. De sju systrarna

2. Stormsystern

3. Skuggsystern

4. Pärlsystern

5. Månsystern

6. Solsystern

7. Den saknade systern


R.I.P.

Stunden är allt vi har..........

SÅ SORGLIGT.

C

Kommentarer

Populära inlägg