Rester, men inte vilka som helst. Recept.
Hej!
Igår lagade jag rester ……men inte vilka som helst!
Jag hade en liten bit oxfilé i frysen kvar sedan nyår.
Ville ha något gott till.
Skivade potatis, tre vitlökar i bitar, en schalottenlök i små bitar,
några kluttar av Kvibille grönmögelost, salt och svartpeppar, lite salladskrydda
och lite grädde.
I en form och in i ugnen.
Stekte köttet i lite smör med väl kryddade filébitar.
Ett glas Lat 24, Rioja till.
SUPERGOTT!
Vilka rester.
Supergott!
Rest sedan nyår.
Lat 24, Rioja, 121 kronor.
Kryddig, något utvecklad smak med fatkaraktär, inslag av körsbär, choklad, plommon, dill, kaffe och vanilj. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- och nötkött.
Hälsning C
Kommentarer
Tack för tipset. Ska pröva. Har också en bit oxfilé i frysen efter nyår.
Önskar Dej en god fortsättning på 2024.🌷
Hälsning C🌷🌷