Vackra ting, Skogsberg & Smart.

Hej! 

Ibland kan jag verkligen önska att jag inte hade så många prylar och

framför allt inte så många saker som betyder så mycket för mej,

som är köpta av en anledning.

För dom här vackra sakerna skulle jag vilja ha plats.

Nu är dom ju ganska små men ändå, jag vill inte att mina saker ska stå på varandra.

Jag fundera ett varv till!

Jag tror Ni är många som har någon av dessa vackra saker hemma hos Er.

Ska man köpa några stycken av Skogsberg & Smarts glassaker så får man ta ett rejält tag i plånboken.

LÄS!

SKOGSBERG & SMART

Skogsberg & Smart skapar dynamiska och innovativa lyxvaror. Det grundades 2008 av Magnus Skogsberg och Mimmi Smart och tillverkas i Tjeckien av mycket skickliga hantverkare. Alla produkter är blåsta och målade för hand vilket gör att samtliga är unika.



Skicklig konstnärsduo.

Favorit kombo!







Vackert!

En rad samarbeten mellan designduon och andra väletablerade företag uppkommer genom åren. Grunden i Skogsberg & Smart är fortfarande lampan Hurricane, som idag tillverkas i så väl en serie exklusiva ljusstakar som en serie med designade lampor. De elektriska lamporna tillverkas på efterfrågan och säljs exklusivt via Nordiska Galleriet eller Charles Burnand i London.

WHOOW!

En ny modell av ljuslyktan Hurricane Soda, som kännetecknas av bubblor i glaset, i en havsgrön färg tas fram exklusivt för Svenskt Tenn år 2016. En annan variant i svart tas fram tillsammans med Candelize, ett företag som tillverkar förpackningar med högkvalitativt och exklusivt ljusvax för att smidigt kunna återanvända sina favoritlyktor. Doften Wicked Woods skapas som en duo tillsammans med lyktan Hurricane Soda Black.

Skogsberg & Smart syns flitigt i olika designmagasin och i tidningen Femina kan man se Hurricane Lily hemma hos Nikki Tibbles. Nikki är grundaren av Wild at Heart som är kända för att skapa magnifika event och bröllop med magnifika blomkreationer i fokus. År 2015 blir Skogsberg & Smart nominerade till Svenska Designpriset i kategori Foto & Illustration.

Idag finns varumärket representerat på många boutiquer, hotell och restauranger världen över och fortsätter designa exklusiva, eftertraktade och modernt designade lampor och ljusstakar. Med utgångspunkt i en ren, enkel och exklusiv lampa har de skapat en kollektion som växer och utvecklas med kvalitet och hantverk.

Är dom inte skickliga så säg?


Hälsning C

Kommentarer

Populära inlägg