Söndag. God förrätt. Bra bok.

Hej! 

Härliga söndag.

Sol och ljumma vindar.

Morgonpromenad och lång förmiddagsfika.

Tvätta och hänga ut tvätten, byta lakan i sängarna, vädra sängkläder.

Bada och läsa en bladvändarbok ”Au revoir Agneta” av Emma Hamberg.

Laga god söndagsmiddag.

Det blev en god förrätt, världens enklaste.

Cantalop melon och buffelmozzarella med lite olivolja över.

Nu kommer alla goda melonsorter bara att njuta.

Ett glas italienskt vitt vin till, Adorato.

Att något så enkelt kan vara så gott!
Melon, buffelmozzarella och lite god olivolja. 

Sista liljekonvaljerna är plockade.
Åh så fort det går i naturen nu........stopp ett tag.

Druvig, något blommig smak med inslag av päron, persika, mandel, äppelblommor och citrusskal. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariskt eller till rätter av ljust kött.
Kostade runt 100 kronor.

Bad, sol, läsning och bra torkväder.

En riktigt rolig bladvändarbok.
Tack Julia för lånet.
Historien utspelas i Frankrike handlar om vänner, kärlek, mat, ostar, vin, fester och livet.

Det var en go söndag.
Hoppas Ni hade det oxå.

Hälsning C

Kommentarer

Populära inlägg