GutClear växtbaserat kosttillskott.

Hej!

Hur har Ni det med magen?

Många lider av IBS, SIBO och annat krångel med magen.

Orolig mage är inget ovanligt.

Har Du hört talas om GutClear?

Jag har inga stora problem men har valt att göra en bakterieanalys.

Min mage kan bli svullen och öm när jag äter, många har det problemet.

Jag använder nu därför Gut Clear.

Som Ni vet har jag inget ekonomiskt samarbete jag bara tipsar om

saker jag tycker är bra.

Detta är otroligt bra.

Det bästa är att Ni läser på själva och sätter Er in i detta.

Detta preparat har hjälp många människor.

https://gutfeelinglabs.se/




Docenter och forskare från Lund skapare av Gut Clear.

Vad är SIBO?

SIBO = överväxt av bakterier i tunntarmen (small intestinal bacterial overgrowth). SIBO kan bidra till histaminintolerans, att man inte tål mat som innehåller histamin eller producerar histamin. Det kan ge överskott av histamin, alternativt är nedbrytningen av histaminet stört av vanliga läkemedel. Histamin bidrar till hjärndimma.

Gutfeeling Labs grundades av två forskare inom immunologi och neurovetenskap, som i sitt arbete började se samband mellan tarmfloran och hälsa.

GutClear® - en omstart för magen

GutClear® är ett patentsökt växtbaserat kosttillskott vid SIBO för en normal tarmfunktion.

Framtaget för att minska bakteriell överväxt i tunntarmen och svampen Candida, utan att påverka den nyttiga tarmfloran i tjocktarmen. GutClear® innehåller bark från jatoba- och magnoliaträdet, rot av rosenrot och psylliumfrön. Bark från magnoliaträdet kan bidra till en normal tarmfunktion, en regelbunden tarmtömning och har antimikrobiella egenskaper. Psylliumfrön kan bidra till en normal tarmfunktion, tarmpassage och matsmältning.

GutClear® finns som kapsel och som pulver.Som immunolog och mikrobiolog har Hans Fischer lång erfarenhet av att studera tarmfloran. För några år sedan började han må väldigt dåligt och listan på hans diffusa symptom blev längre och längre. Trötthet, nedstämdhet, magbesvär, huvudvärk, hjärtrusningar och matintoleranser, han blev långsamt sämre och var tvungen att börja medicinera via sin allmänläkare . Det var först när han sökte hjälp på annat håll och kom i kontakt med begreppet SIBO. 

Läs Hans resa, och hur kosttillskottet GutClear® kom till och hur han återfick sin hälsa,  

gå in på: https://tinyurl.com/hans-fischers-halsoresa

Om Gutfeeling Labs

Gutfeeling Labs grundades av forskare inom immunologi och neurovetenskap från Lunds Universitet. Företagets vision är att med hjälp av vår analys samt kostinformation öka allmänhetens intresse för tarmfloran som en källa till hälsofrämjande substanser.

Med vetskap om hur ens tarmflora är sammansatt kan man få ökad motivation att lägga till kost som kan gynna tarmflorans produktion av substanser som har stabiliserande effekt på tarmen samt antiinflammatoriska effekter.Startades av två docenter i Lund

Walter Fischer och Hans Fischer, docenter inom neurovetenskap respektive immunologi från Lunds universitet, startade Gutfeeling Labs.

”Vi vill erbjuda en ekonomiskt rimlig tarmfloreanalys samt information om kost och kosttillskott som är användbar för allmänheten. Var och en har en unik tarmflora. Vi kan ge en utgångspunkt till förändring – en individuell balansering av tarmfloran” säger Hans Fischer.

Hans och Walters intresse för området väcktes på olika vis. Hans Fischer har studerat tarmfloran under ett tiotal år och har bland annat visat att en speciell typ av tjocktarmsinflammation är kopplad till låga nivåer av bakterien Akkermansia, en bakterie som lever i tarmens slemskikt.

”Det var då jag började intressera mig för möjligheten att med kost gynna tillväxten av bakterier som Akkermansia” säger Hans Fischer.


Tarmfloran består av miljardtals bakterier bestående av upp till tusen olika arter som tillsammans väger upp mot två kilo! Tarmbakterierna har många viktiga roller, en av dem är att producera vitaminer och andra viktiga substanser som reglerar vår metabolism, samt hormon- och nervsystemet. Ett exempel är serotonin – en signalsubstans som bland annat reglerar känslor och sinnesstämning🧠.


Det finns faktiskt mat som kan hjälpa till att öka produktionen av serotonin i kroppen, såsom 🍫mörk choklad, 🥜nötter, 🥗spenat, 🥦broccoli och 🥬grönkål.


En medelstor avokado innehåller en hel del kostfibrer men framför allt resistent stärkelse som bland annat den goda bakterien Faecalibacterium prausnitzii kan bryta ned till hälsofrämjande smörsyra. Smörsyra kan tas upp direkt från blodbanan till hjärnan, via tarm-hjärna-axeln, och har visat sig ha en positiv påverkan på både nervceller och stödjecellerna i hjärnan 🧠. Resistent stärkelse har även visat sig medverka till att sänka det ”onda” kolesterolet i blodet🩸.

 

Mer avokados till folket!🥑



Lycka till med magen.

Julen kan vara ett slit för magen!


Hälsning C


Kommentarer

Populära inlägg