Nya böcker!

Är det någon som läst dessa böcker?
Jag har hört att Tinas kokbok fått jättebra recentioner. Vi har faktiskt nog med kokböcker (det har väl alla)??? Men jag tror lite på den här.


Den här boken MÅSTE jag bara läsa. Jag har skrivit flera gånger om mystiken och galenskapen kring tulpanlökar. Detta är en deckare som utspelas i London men med rötter i 1600-talet. Spännande historia tror jag! Boken påminner säkert lite om Da Vinci-koden.
Författaren Daniélle Hermans, har sålt debutromanen till tolv länder och filmrättigheterna till ett stort filmbolag. Visst måste vi läsa denna bok!? Vacker pärm på denna bok tycker jag.
KRAM C

Kommentarer

Sassa sa…
Hej , nu är jag tillbaka på banan igen! Trött men lycklig över att få mitt hem tillbaka. Nu skall allt bara dammas av och alla saker och ting(alldeles för många, men kära)sättas på passande plats.
Har inte orkat kommentera alla dina givande och mysiga inlägg! Det får bli ändring på det <3
Chris sa…
Kära Sassa så kul att ha dej tillbaka, har längtat efter dej! Nu har du mycket spännande att berätta om. Nu får du städa och göra fint. Lycka till stor kram
Eva B sa…
Kan läsa boken om inte för det vackra omslaget!
Ser spännande ut! Ha en trevlig dag nu ät Kroges på ingång. Kram Eva B
Chris sa…
Visst är det fint. Hälsa alla. När vi ses får vi ha lite brainstorming!!! Kram
Ulla-Britta sa…
Ja, jag tycker definitivt att du skall läsa Tulpanviruset. Boken blandar dåtid med nutid väldigt bra och jag tycker att det är lite extra spännande att det bygger på verkliga historiska händelser och personer.

Det känns som att Hermans haft Dan Brown som förebild när hon skrivit den här boken och jag håller med dig att omslaget är ju hur fint som helst.

Boken är rätt så lättläst och den är intressant skriven. Man får en bra bild av både karaktärer och på miljön i boken. Beskrivningarna som författaren gör tar man in på ett bra sätt och det är enkelt att se scenerna framför sig.

När det gäller kategorin kokböcker så vill jag slå ett slag för boken Nordens bästa mat av den göteborgska matprofilen Katja Palmdahl.

Som göteborgare är man ju stolt över att Katjas bok på kokboksmässan i Paris blev utsedd till Best in the World i kategorin ”Scandinavian Cuisine”. Ha en bra helg.

Kram, Ulla-Britta
Chris sa…
Hej U-B!
Du har redan läst boken!
Nu måste jag läsa den bums.
Nordens bästa mat har jag skrivit om på bloggen.
Klart du ska vara stolt över Katja Palmdahl.
Nu önskar jag dej en bra vecka, jag har haft lite dataproblem.
Hoppas värmen kommer till Götet till Valborg!
KRAM Christina
Ulla-Britta sa…
Kära Christina!

Jag varvar mitt boende mellan Göteborg och Tranås, på så sätt får man det bästa av två världar. Vi har ännu inte bestämt om vi firar Valborg i Tranås eller i Göteborg. Vädret få avgöra.

Hoppas din dator repar till sig för man blir lätt beroende av din trevliga Blogg.

Ha en skön Valborg.

Kram Ulla-Britta
Chris sa…
Ulla-Britt!
Du har den bästa av två världar!
Jag kan nog alldeles för lite om Göteborg det får bli bättring. Vi drar till Linköping och Helsingborg det är våra "andra" hem.
Jag önskar dej en härlig Valborg/KRAM Christina

Populära inlägg