Glöm inte att göra pytt-i-panna!

 Hej!

Efter en lång härlig promenad i skogen i fint vinterväder med lite sol,

passar det perfekt att sno ihop en pytt-i-panna.

Jag gillar inte pytt-i-panna gjord på kokt potatis,

jag gör min på råstekt potatis, hundra gånger godare.

Det går jättefort att fix till denna rätt.

Pytt-i-panna på råstekt potatis.

2 personer (hungriga).

3 potatisar i bitar

1 lök i bitar

1 morot i bitar

7 prinskorvar i bitar, ta vad Du har.

Persilja

Smör att steka i.

Stek lök (några korn socker) och kött i bitar i en stekpanna.

Stek potatis och morot i smör i en annan panna.

Vill Du att det ska gå med racerfart lägger Du på ett lock.

Glöm inte att röra i potatis ibland.

Lägg samman, salta och peppra.

På med persilja.

Servera med ett stekt ägg per person.

Senap, ketchup och saltgurka är gott till.

Använd fryst persilja, perfekt uppfinning.

Använd bacon, fläsk, skinka, korv eller vad Du har.
Eller vegetariskt.
Till detta drack vi sista julmusten och alkoholfri öl blandat hälften - hälften.
Lycka!!
Mums så gott!
Proppmätt.
Nu vill jag ut i vintervädret igen.

Hälsning C

Kommentarer

Populära inlägg