Dippolja till bröd.

Hej! 

Nu är det inne att inleda måltiden med olika dippröror att doppa bröd i.

Ett sätt att starta igång festen och konversationen med.

Seiran Poon inspirerade mej.

Här kommer recept på en av hennes röror.

Jättegod både till bröd och som dressing på/till salladen.

Sök på hennes namn så hittar Ni många goda recept och härliga idéer.

Jag bjöd på detta och det var uppskattat av alla.

Bilderna är från senaste festen.

Dippolja.
Rör runt brödet ordentligt och in i munnen.
NJUT!



Två röror att doppa mitt nybakade bröd i. 
Böndipp med smörig tomatsås.
En mättande dipp.
Du kan använda detta recept som grundrecept till en böndipp
 och variera med olika toppingar.

Skär i tunna skivor när brödet är nygrädd  och doppa och rör runt i olika röror.
SUPERGOTT!
Receptet finns på bloggen.

Lycka till.
Det gäller att inte förslöa sig i köket!
Prova nytt är kul.

Hälsning C

Kommentarer

Populära inlägg