Knaperstekt fisk panerad i pankos o parmesanost. Fisklovers.

 Hej Fisklovers!

Till denna fiskrätt skulle jag ha rödspättafilé 

men det fanns inte i fiskdisken.

Så det fick bli kolja istället.

DAGENS FISK.

Fiskbitar panerade i ägg

därefter i en blandning av pankos och riven parmesan.

Salta och peppra.

Knaperstek bitarna i hälften rapsolja och hälften smör.

SÅS:

Bostongurka på burk

Blandas med créme fraîches 

Rör i curry efter smak.

SUPERGOD SÅS.

Serveras med kokt potatis.

Och kanske med ett glas vitt!

Frasigt stekt fisk i hälften smör/rapsolja.

Supergod sås!

Först ägg, sedan pankos och riven parmesanost.

Ta den fisk Du gillar bäst.
En vit fisk passar bäst.

Mums!
Servera gärna med lite gröna blad.

Lycka till .
Hälsning C

Kommentarer

Populära inlägg