Inner Wheel

Hej alla, denna lite gråa dag, hoppas Ni har det bra?
Igår hade Inner Wheel julfest, alltid lika trevligt. Jag har varit medlem i denna förening sedan 1985, åren har gått! Läs nedan vad jag berättar om Inner Wheel. Vi åt gröt och skinkmacka, vi hade ett stort lotteri, vi skänker priserna och sedan köper vi lotterna och ger bort pengarna till någon som behöver dom och behovet är stort. Vi stöder bl.a kvinnoprojekt över hela världen, narkotikahundarna Ni ser i tullen, många av dom har vi köpt (en hund kostar ca 250.000:-)! Vi ger till olika barnhem i Kenya och Lettland, IW-doktorn, UNICEF girls education, Rotarys läkarbank m.m.









En av världens största kvinnoorganisationer

International Inner Wheel är en religiöst och politiskt oberoende världsomspännande kvinnoorganisation med för närvarande 98175 medlemmar fördelade på 3.691 klubbar i 103 länder. I Sverige är vi ca 5000 medlemmar. I Indien och Pakistan växer medlemsantalet hela tiden. Vilket är mycket glädjande, kvinnor kan stödja kvinnor.
Medlem kan du bli om du har anknytning till Inner Wheel, Rotary eller Rotaract. Du kan även bli inbjuden som medlem om du delar vårt motto enligt nedan.

International Inner Wheels syfte och dess stadgars innebörd är
sammanfattade i mottot:

Vänskap och hjälpsamhet

Grundläggande principer i Inner Wheel är

att befordra sann vänskap
att uppmuntra hjälpsamhet
att främja internationell förståelse

Ha en bra dag/KRAM C

Kommentarer

Populära inlägg